Product added to basket

Om ALÈ Teamwear

Hos ALÉ vet vi hva som skal til for å sikre de aller beste forholdene for rytteren. Vi er klesleverandør for flere profesjonelle sykkellag, f.eks. Riwal Platform Cycling Team 2017, Bardiani CFS Pro Team, French Team FDJ og det franske landslaget. På triatlonbekledningen har vi det italienske laget PPR Team involvert i utviklingen av klærne.

Teamwear for vinnere
Det er 30 års erfaring og kunnskap som har gjort det mulig for den velrenommerte italienske fabrikken APG å utvikle dette nye klesmerket. Sykkel- og triatlonklærne er utviklet for og av sykkelentusiaster med vekt på funksjonalitet og innovasjon. Vi har skjemmet bort detaljene litt ekstra fordi vi vet hvor stor forskjell det utgjør for deg. Klærne har bl.a. brede ender, flate sømmer, laserkuttede innlegg, kompresjonsmaterialer, skjulte eller flate glidelåser og aerodynamisk passform.

Klar til å kjøpe lagklær?ALÉ ALÉ ALÉ

ALÉ uttales ikke som det lette ølet Ale, men heller som det franske ordet Allez, som betyr «kom igjen». Hvis du elsker sykkelracing, så har du uten tvil kommet over ordet ettersom det brukes mye mellom ryttere og som et rop fra fans osv. Navnet ble valgt fordi de representerer gleden ved å sykle og fordi det brukes av alle. ALÉ lagklær er også for alle, profesjonelle så vel som mosjonsryttere.

Teamwear i stadig utvikling

Hele produksjonen av ALÉ er samlet i ett selskap, og dette gir unike muligheter for å styre prosessen fra start til slutt. Det er 100 % kontroll over alt, fra styling av materialene til å sy og pakke klærne. Det hele er samlet i det moderne anlegget Bonferraro ved Sorga, som ligger i provinsen Verona. Nettopp fordi hele produksjonen er samlet på ett sted, gir det også muligheten til å lage et produkt som er i stadig utvikling. Vi utvikler ALÉ-klærne i samarbeid med profesjonelle syklister som har valgt å dele sine erfaringer. Det blir bl.a. testet i vindtunnel for å sikre maksimal ytelse.

ALÉ er eksempelet på hvordan du kan bruke fortiden til å komme til toppen i fremtiden.

Vi tenker på miljøet

Fabrikken der klærne våre produseres, APG, er veldig bevisste på deres påvirkning på miljøet. APG oppfyller ikke bare de strenge europeiske kravene, men går også ett skritt videre. For eksempel brukes kun vannbasert trykkfarge, og alt overflødig blekk og stoffrester resirkuleres. Den primære lyskilden i fabrikken er vinduer, i stedet for kunstig lys, noe som reduserer energiforbruket betydelig. APG jobber hele tiden med å redusere fabrikkens påvirkning på miljøet, på en slik måte at kvaliteten på klærne ikke blir påvirket.